Arki on just kiva.

Eksyit juuri uuteen blogiin ja ehkä haistelet nyt hieman ilmaa ja pohdit, mikä ihmeen paikka tämä on.

Täällä tuoksuu vähän pulla, kahvi ja makaronilaatikko. Toisaalla haiskahtaa vaipparoskis. Varo, puklu saattaa tulla vastaan ja lattioilla pyörii vauvanleluja! 

Vessasta löytyy potta, vaikkei se oikeasti ole meillä vielä käytössä. Kokeillaan vaan aina välillä. Tuo tuossa on porkkanaa. Miro tykkää lähinnä hämmentää ruoat ympäriinsä.


Niin joo! Meillä tosiaan asuu Miro. Miro on 5 kuukautta vanha miehenalku. Minä puolestani olen Laura, 25 vuotta vanha. Tosin eipä se ketään kiinnosta kuinka vanha olen. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla, ja tarkoitus olisi lomailla kunnes Miro täyttää 3 vuotta. Olen aina arvostanut kotiäitejä. 

Kotiäitiydessä on jotain koskettavaa. Äidit työntelevät lapsiaan ympäri kyliä vaunuissa ja vievät lapsia puistoon, kerhoon ja neuvolaan. Äidit on väsyneitä, mutta onnellisia. Äidit keittää kotona nakkisoppaa kuullakseen, kuinka lapset ei tykkää tuohon muotoon leikatuista nakeista. Silti äidit rakastaa niiden lapsia ja niiden perhettä eniten maailmassa. Vaikka ne kakkaa paljon. Ja puklaa just väärällä hetkellä. Ja herättää viideltä aamuyöllä. Ja kertoo naapurin Timolle, kuinka äitillä ei oikeesti oo ton värinen tukka. Silti ne äidit rakastaa niitä lapsia ja perhettä.

Asuu meillä meidän lisäksi myös iskä, aviomies ja meidän paras kaveri. Iskä käy kokopäivätöissä joten me ollaan aika paljon kahdestaan Miron kanssa. Me odotetaan joka päivä kovasti sitä hetkeä, kun isi tulee kotiin. Se on päivän paras hetki. Toiseksi paras hetki on se, kun illalla saa kömpiä sänkyyn. Ja kolmanneksi se, kun aamulla meillä on samassa sängyssä kolmekymmentä varvasta.

Me ollaan siis aivan tavallinen perhe. Ei olla vegaaneja tai edes vegetaristeja. Meillä syödään ihan tavallista arkiruokaa. Joskus jopa eineslihapullia, vaikka miehen tekemät onkin superhyviä. Meillä käytetään kertakäyttövaippoja ja pukeudutaan ihan tavallisiin, "merkittömiin" vaatteisiin. Me ollaan me.

Äiti tykkää valokuvata, iskä tykkää pelata frisbeegolfia ja vauva kulkee menossa mukana. Tervetuloa meille. Otetaan teidät avosylin vastaan.

-Laura

Kommentit

Suositut tekstit