Meidän välikausi: Kevään 2018 haalarit

Kevät on tuloillaan (haluan uskoa tähän, vaikka metsässä oli eilen lunta miehen vyötäröön saakka) ja näin saapuu meidän ihka ensimmäinen välikausi tähän talouteen. Välikausiasiassa, kuten yleensäkin yritän olla mahdollisimman taloudellinen ja suosia käytettyä, sillä vaatteet tuntuu kutistuvan kaapissa turhan nopeasti pieniksi. Siispä, esittelen nyt meidän välikausivarusteet, olkaapa hyvät.

Ensimmäisenä kuvaan astelee Polarn O Pyretin windleece. Nettikirpparilta 15e posteineen. Ei paha mielestäni, varsinkin kun väri miellyttää ja haalari on todella siistissä kunnossa. Tämä on meillä koossa 68, mutta on sen verran reilua kokoa että menee vielä jonkin aikaa oikein hyvin. Tämä on todettu kantaessa aivan huipuksi, puen alle tarvittavan kerroksen villaa niin johan tarkenee!


Toisena kuvaan astelee äitiyspakkauksen vanuhaalari. Tämä tuskin esittelyjä kaipaa, toimiva perushaalari autoreissuille ja paljon käytössä. Pelkään, että tämä jää meillä pian pieneksi.


Kolmantena esittäytyy Lindexin sadehaalari ihanalla tippakuosilla. Olen käyttänyt tätä kuorihaalarin tapaan kantaessa mikäli sää on ollut sateinen tai lunta on tullut niin ettei eteensä näe ja lähikauppaan on pakko päästä. Tämä on meillä koossa 74, mutta koko on melko pieni ja haalari on meille juuri nappi nyt, kun pituutta on bajaa 65 cm ja painoa himpun reilu 8 kiloa. Tämän löysin viime kesänä poistosta, hintaa oli muistaakseni 9e.


Neljäntenä vuoron saa H&M fleecehaalari, jonka ostin hormonipäissäni vauvan syntymän jälkeen oletuksella, että on kiva sitten loppukeväästä. Kaunishan tämä on, mutta koko 68 jää meille pieneksi ihan just. Hintaa tällä oli noin 15 euroa.


Viidentenä siirrymme hieman suurempiin haalareihin, jotka odottelevat vielä käyttöön pääsyä. Tämä tässä on Cirafin pöllöhaalari, syötävän suloinen. Tämä edustaa reilua kokoa 74, joten uskon ja toivon tämän mahtuvan vielä syksylläkin. Kirpputorilta tottakai, hintaa oli vähän päälle 10 euroa posteineen.


Kuudentena ja viimeisenä kuvaan astuu niinikään vuoroaan odotteleva vihreä Polarn O Pyretin windfleece koossa 74. Väri ei ole aivan mieleiseni, mutta kun tämäkin irtosi alle 20 euron postikuluineen, niin kelpuutan oikein mielelläni.


Kaikki meidän haalarit (joita on aika monia, ehkä liikaakin) on maksaneet siis noin 70 euroa, sillä ei olisi irronnut edes yhtä windfleeceä uutena, mielestäni olen onnistunut tekemään aika taloudelliset hankinnat eikä nyt tarvitse pelätä rapaa ja roskia vaan näillä saa rymytä rauhassa. :)

Näiden lisäksi meiltä löytyy lukuisia pipoja, mutta ei yhtään kenkiä tai töppösiä pienelle istuskelijalle. Olisiko teillä heittää suosituksia?

Kevättä odotellessa, täälläpäin on edelleen pakkasia ja lunta tosiaan hurjasti, katsotaan josko Juhannuksena jo päästään metsään!

Mukavaa päivää!
-Laura

Kommentit

Suositut tekstit