Miro 5kk

Meillä on varsin helppo vauva. Suorastaan pelottaa sanoa tämä ääneen. Ensinnäkin tuo lause ei herätä äitikollegoissa sympatioita. Toisekseen, kaikki voi muuttua ja hyvinkin nopeasti..


Nautitaan siis tästä hetkestä. Meillä on varsin tyytyväinen vauva. Miro päätti monta viikkoa kestäneen mykkäkoulunsakin ja juttua tulee nyt tauotta. Nukkumisesta on iän myötä tullut hankalampaa ja aamu tulee (äidin ja isän mielestä) turhan aikaisin. Missä on meidän vauva, joka nukkui 23-10 parilla herätyksellä? :D

Miro ei käänny, ei viihdy mahallaan eikä ole vielä hoksannut varpaitaan. Sitä vastoin Miro osaa jutella pitkiäkin tarinoita omalla, hiljaisella tyylillään. Hän on varsinainen hymypoika. Miro osaa istua syöttötuolissa ja tykkää kaikesta minkä saa itse syödä. Kurkkutikut on pop!

Miro tutkii leluja käsissään ja maistelee kaikkea minkä saa kiinni. Miro ei viihdy pitkiä aikoja samassa paikassa, vaan hän tykkää seurata toisten puuhia ja nähdä uusia paikkoja ja ihmisiä.


Vaatekokona meillä on käytössä pääasiassa jo 74, mikä on aivan hirvittävää. Vastahan meillä käytettiin kokoa 50 ja koon 74 vaatteet näyttivät melkein aikuisten vaatteilta. Nyt, jo 5 kk:n jälkeen ne on meillä käytössä. Voi apua!

Huomenna mennään neuvolaan kuulemaan 5 kk mitat ja saamaan rokotukset. Onneksi nyt on vuorossa viimeinen rotavirusrokote, koska sen jälkiseuraamukset on vähän kurjia. Mitään aivan kamalia oireita ei aiemmat rokotteet ainakaan ole saaneet aikaan, toivottavasti eivät nämäkään.

Yhteenvetona Miro on kasvanut tosi hienosti ja pysynyt pääasiassa terveenä. Helppo, hyväntuulinen ja virkeä vauva. Oikea äidin lellikki tällä hetkellä.

-Laura


Kommentit

Suositut tekstit