Miro testaa: Babiators lasten aurinkolasit

Kevätaurinko hellii (vihdoin) ja ollaan päästy kärryttelemään ulos ihmisten ilmoille korvatulehdusten ja muiden kurjuuksien helpottaessa. Pienten lasten ja vauvojen silmät on erityisen herkät UV-säteilylle ja siksi meilläkin vaihdettiin nyt ihan oikeisiin aurinkolaseihin ennen kevättä ja kesää. Haksahdin nimittäin talvella eräässä ketjuliikkeessä ostamaan Mirolle aurinkolasit, koska ne oli niin tavattoman söpöt mutta enhän minä siinä hetkessä tajunnut miettiä UV-suojia tai mitään muutakaan..

Siispä, meille kotiutui Babiatorsit.


Huippuja ominaisuuksia, joita me arvostettiin ostopäätöstä tehtäessä oli, että näitä markkinoidaan liki rikkoutumattomina, eikä näissä ole ftalaatteja koska nää valmistetaan 100% kumista. Tietenkin ennen kaikkea UV-suoja on tärkeä ominaisuus ja nämä suojaakin sekä UVA, UVB sekä UVC säteiltä, jes!


Mitä sitten itse testaaja on mieltä?

Suullista arviota ei vielä näin puolivuotias osaa ilmaista, mutta näitä ei olla revitty paniikissa pois päästä. Joustava materiaali on myös pehmeämpi päässä kuin kova muovi, uskoisin. Miron kasvoille tämä malli myös istuu tosi hyvin, eli tää 0-2 vuotta koko ei ole ollenkaan liian suuri näinkin pienelle!

Aurinkolasit päässä on kiva katsella maisemia ja ottaa välillä torkkuja vaunujen kyydissä. Välillä lasit nenälle asetellessa meinaa iskea pieni raivopaniikkishow, mutta kun ne saadaan paikoilleen, hätä on tiessään. Meillä on näihin myös silikoninen nauha tuonne niskaan joka auttaa lasien päässä pysymiseen, muttei näin rattaissa köllötellessä olla vielä tarvittu sitä. Kunhan lähdetään ulkoilemaan liinassa, tulee nauha varmasti tarpeeseen.

Näillä kehtaa suunnata kohti kesää! Me ostettiin lasit Ipanaisen verkkokaupasta ja ne tuli muutaman arkipäivän kuluessa perille parin muun ihanuuden kera. Tätä postausta ei ole toteutettu yhteistyössä kenenkään kanssa, vaan yllämainitut mielipiteet on vain ja ainoastaan meidän suosituksia ko. tuotteesta. :)

Tilatessamme lasit Ipanaisella oli kampanja Oot niin ihanan kanssa ja tilaukseen oli sujahtanut mukaan aivan valloittava neuvolakorttikotelo joka hyppäsi heti meillä käyttöön. Myös Hevean luonnonkuminen ankka on meillä ahkera kylpykaveri joka on aiheuttanut paljon innokasta loiskintaa ammeessa.


Nyt vain toivotan niitä huippuja aurinkoisia kevätpäiviä ja terveyttä jotta päästään ulkoilemaan aurinkolasit silmillä oikein olan takaa! Ihanaa kevättä!

-Laura

Kommentit

Suositut tekstit